
SB 5299 - DIGEST

Requires each county assessor, before March 1st each year, to
prepare and submit to the department of revenue a detailed report
on property taxes levied within the county.  The report must
include assessed valuation, levy rate, and levy amount for each
type of levy by each taxing district authorized to levy property
taxes within the county.  The report must also include information
necessary to calculate the property tax limit contained in chapter
84.55 RCW for each taxing district.
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