
HB 1614-S - DIGEST
(AS OF HOUSE 2ND READING 2/13/06)

Provides that a program, facility, or institution
operated by the department of corrections, or pursuant to a
contract with the department of corrections, that serves
violent offenders, including but not limited to facilities
sited under RCW 72.65.220, may not be located or operated on
the grounds of a state hospital as designated under chapter
72.23 RCW.

Does not apply to a program, facility, or institution
located or operated on the grounds of a state hospital on the
effective date of this act.


