
WAC 388-02-0300  What is the deadline for vacating an order of 
dismissal?  (1) You must send your request to vacate an order to OAH 
or BOA twenty-one calendar days after the date the order of dismissal 
was mailed to you. If no request is received within that deadline, the 
dismissal order becomes a final order.

(2) You may make a late request to vacate the order of dismissal 
for up to one year after it was mailed but you must show good cause 
according to WAC 388-02-0020 for the late request to be accepted and 
the dismissal to be vacated.

(3) If you ask to vacate more than one year after the order was 
mailed, the ALJ may vacate the order of dismissal if the DSHS repre-
sentative and any other party agrees to waive (excuse) the deadline.
[Statutory Authority: RCW 34.05.020. WSR 00-18-059, § 388-02-0300, 
filed 9/1/00, effective 10/2/00.]
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