
WAC 296-150R-0130  Do you allow recreational vehicles to be dis-
played without an insignia?  We allow one recreational vehicle to be 
displayed without an insignia, if you:

(1) Get written approval from us in advance of displaying the 
unit; we should receive your written request at least thirty days pri-
or to display of the unit. Your request must include:

(a) The model and serial number of the unit;
(b) The location where the unit will be displayed; and
(c) The date(s) the unit will be displayed.
(2) Are licensed in Washington state through the department of 

licensing;
(3) Have your approval letter available at the display;
(4) Place three visible signs on the display unit:
(a) One at the main entry door;
(b) One inside the front of the unit; and
(c) One inside the back of the unit.
The signs must read:  Not For Sale - Display Only.
The letters on the sign must be one inch or higher.

[Statutory Authority: RCW 43.22.340 and 43.22.420. WSR 97-16-043, § 
296-150R-0130, filed 7/31/97, effective 12/1/97. Statutory Authority: 
RCW 43.22.340, [43.22.]355, [43.22.]360, [43.22.]432, [43.22.]440 and 
[43.22.]480. WSR 96-21-146, § 296-150R-0130, filed 10/23/96, effective 
11/25/96.]
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