HB 1703-S.E - DIGEST

(DIGEST AS ENACTED)

Declares that "fare card" means any pass or instrument, and
value contained therein, purchased to utilize public transportation
facilities or services. "Fare card" does not include "gift card"
or "gift certificate" as those terms are defined in RCW 19.240.010.

Provides that a public transportation authority that holds
funds representing value on abandoned fare cards may retain the
funds until the owner notifies the authority and establishes
ownership as provided in RCW 63.29.135.

Declares that for the purposes of this act, "public
transportation authority" means a municipality, as defined in RCW
35.58.272, a regional transit authority authorized by chapter
81.112 RCW, a public mass transportation system authorized by
chapter 47.60 RCW, or a city transportation authority authorized by
chapter 35.95A RCW.
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