
HB 2511-S.E - DIGEST
(DIGEST AS ENACTED)

Prohibits a child's school enrollment status, for 
children ages sixty months through six years, from being used 
as a reason to require the child be placed within a specific 
mixed-age group.

Changes the definition of "school-age child," for 
purposes of chapter 43.215 RCW (department of early 
learning), by changing "a child who is between the ages of 
five years and twelve years" to "a child who is five years of 
age through twelve years of age."


