
SB 6200 - DIGEST

Allows a seventeen-year-old person to vote in a primary 
election if he or she will be eighteen years old at the time 
of the general election.

Takes effect if the proposed amendment to Article VI, 
section 1 of the state Constitution, allowing persons who 
will turn eighteen years of age by the general election to 
vote in the primary election, is approved by the voters at 
the next general election.


