
RCW 19.28.121  Board—Request for ruling—Fee—Costs.  Any person, 
firm, partnership, corporation, or other entity desiring a decision of 
the board pursuant to RCW 19.28.111 shall, in writing, notify the 
director of such desire and shall accompany the notice with a 
certified check payable to the department in the sum of two hundred 
dollars. The notice shall specify the ruling or interpretation desired 
and the contention of the person, firm, partnership, corporation, or 
other entity as to the proper interpretation or application on the 
question on which a decision is desired. If the board determines that 
the contention of the applicant for a decision was proper, the two 
hundred dollars shall be returned to the applicant; otherwise it shall 
be used in paying the expenses and per diem of the members of the 
board in connection with the matter. Any portion of the two hundred 
dollars not used in paying the per diem and expenses of the board in 
the case shall be paid into the electrical license fund.  [2001 c 211 
§ 7; 1988 c 81 § 9; 1983 c 206 § 10; 1935 c 169 § 13; RRS § 8307-13. 
Formerly RCW 19.28.300.]
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